Loading Quotes...

Mësim Kurani

Për të mësuar leximin e Kur’an-it KLIKO KËTU

Shoqata Kulturore”KUR’ANI”-Kosovë ka studjuar libra të ndryshëm që janë shkruajtur për mësimin e Kur’anit dhe ndër to, këtë libër e ka parë si më të mirin. Prandaj, këtë libër  së bashku me ligjeruesit  me zë, kemi  vënë në dispozicion të të gjithë dashamirësve të Kur’anit. Shpresojmë që ky hap sado i vogël, të jetë sa më i vyer për  mësimin e Kur’anit.

SH.K “KUR’ANI” ofron mundësinë e leximit të Kura’nit në mënyrë elektronike.

Për të vijuar leximin e kuranit në mënyrë elektronike, klikoni linkun në vijim: Mësimi i Kuranit. Lexim të këndshëm!

Vërejtje: Në momentin kur kyqeni në faqen e leximit të Kuranit ju mund të bëni konfigurimin sipas dëshirës suaj, duke përfshirë këtu edhe disa prej lexuesve të njohur të Kuranit.

Sk.K.”KUR’ANI” ka pregaditur një program ku përfshihet mësim leximi i Kuranit në mënyra shum të lehtë dhe të qart në gjuhën shqipe .

Për cdo problem, vërejtje apo sugjerim ndjehuni të lirshëm të na shkruani në:
[email protected] ose përdorni kontak formën në faqen Kontakti.

 • Recitator i Kuranit

  Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

 • Kalendari i ngjarjeve

  Prill  2014
  E h E m E m E e E p E s E d
     
    1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30  
 • Mësimi i Kur’anit

 • Faqja në Facebook

Numri i vizitave

 • Lajmet