Loading Quotes...

Ngjarjet e fundit:


MËSIMET E KUR’ANIT TË SHENJTË PWR USHQIMIN

Postuar:

40

Një libër persian i cili përmban udhëzimet e Kur’anit të Shenjtë për ushqim, përdorimi i tij dhe vlerat këto ditë doli nga shtypi në Mashhad, Iran, nga Shtëpia Botuese  Ahang-e Kalam Publications. Libri me titull ” Ushqimi në Kur’an”, shkruar nga Mustafa Bajani,  përqëndrohet në përparësitë e ndryshme të ushqimeve dhe frutave që janë përmendur në ajetet e Kur’anit të … Më shumë

“DITËLINDJA E HZ.FATIMES DHE DITA E NËNAVE”

Postuar:

Ftesa 2 (2)55555kucuk

Shoqata Kulturore “Kur`ani” më 19.04.2014 duke filluar nga ora 18:00 në shtëpinë e kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren për nder të ditëlindjes së Hz.Fatimes (s.a) do të organizojë manifestim kulturor: “Ditëlindja e Hz.Fatimes dhe dita e nënave” Të interesuarit janë të mirëseardhur në këtë manifestim!  

VIZIONI I ISLAMIT NDAJ DËLIRËSISË

Postuar:

images

Shëndeti moral është një faktor i rëndësishëm në sigurimin e sigurisë dhe progresit të një shoqërie. Nuk ka dyshim se shoqëritë islame në krahasim me shoqëritë e shteteve perëndimore kanë një shëndet më të madh moral. Lajmet e publikuara rreth agresionit, dhunës dhe përdhunimit që ushtrohet ndaj femrave po shtohen për çdo ditë e më tepër në shtetet perëndimore, mirëpo … Më shumë

MJEKËSIA MODERNE DHE SPIRITUALITETI

Postuar:

10150145_10203275321663876_784673762_n

Falënderimi i takon All-llahut, Krijuesit të gjithësisë, ndërsa salavatet dhe selamet më të dashurit të Tij, Muhammedit s.a.v.s dhe familjes së tij të paster. Sëmundja dhe shërimi kanë egzistuar që nga njeriu i parë i cili është krijuar nga dheu dhe një pjesë e Shpirtit të Krijuesit. Gjatë historis së njerëzimit mjekët gjithmonë njeriun e konsideronin si trup me shpirt … Më shumë

MARTIRIZIMI I HZ. FATIMES S.A.

Postuar:

77217_345

Hz. Fatime, bija e dashur e Profetit Muhammed s.a.v.s. dhe gruaja fisnike e Imam Aliut a.s. është martirizuar më 3 Xhemadiuthani. Kjo zonjë e nderuar në jetën e saj të shkurtë u bë burim i shumë të mirave për islamin dhe muslimanët. Heshtjen e theu zëri i Fatimes: “O Ali pas disa çasteve nuk do të jem në mesin tuaj. … Më shumë

Faqja 1 prej 4712345...102030...E fundit »
 • Recitator i Kuranit

  Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

 • Kalendari i ngjarjeve

  Prill  2014
  E h E m E m E e E p E s E d
     
    1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30  
 • Mësimi i Kur’anit

 • Faqja në Facebook

Numri i vizitave

 • Lajmet